EN C# OBJECT KULLANıMı SıRLARı

En C# Object Kullanımı Sırları

En C# Object Kullanımı Sırları

Blog Article



Bütün sınıfların esas aldığı .Safi çatısının en tepesinde kâin sınıfıdır. Bu teşhismdan yola çıkarsak belkide Object sınıfının aslında hernesne bulunduğunu kısaca “Object is Everthing” diyebiliriz.

ScrollBar=İstemci yerını parçası evet da bir denetleme kullanılıyor olur bir dikey veya yatay kaydırma çubuğu.

C# dilinde Object sınıfı, farklı bilgi kuruluşlarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kadar devim bilimi sekans binalarında Object klası sıklıkla kullanılır.

SuggestAppend= Hem aşağı oluşturulan listeyi gösterir, hem bile makalelan harflere uyan ilk kelimenin artanını textbox’a ekler ve seçili hale getirir.

C# programlama dilinde, Object derslikı, yapı taşı nesne türlerinin atasıdır. Object derslikı, C# dilinde kullanılan tüm vesair sınıfların madun sınıfıdır ve bu nedenle dilin en taban yapı taşlarından birini oluşturur.

Object dershaneı, rastgele bir nesnenin temel özelliklerini ve davranışlarını tanımlamak yürekin kullanılır. Bu sayede, rastgele bir klas oluşturulduğunda, Object sınıfının içindeki baş özelliklere ve davranışlara otomatik olarak muvasala katkısızlanır.

Bu alanda veya diğer bir alanda, benim ve öbür yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz fehvaına gelmemektedir.

WinTr’ye yeni eklenen ve tüm tag değerlerini okuyup yazmamızı sağlayıcı RWTagValue fonksiyonu C# tasarrufı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon alegori Tag’lara direkt erişim yapsalar daha yavuz olabilir.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine ulaştığında bekleme iconunu kazanmasını sağlar.

kullanılarak gerçekleştirilir; bu da bir klasın verileri ve davranışı devraldığı bir asliye sınıf

Bu alanda veya gayrı bir alanda, benim ve sair yardımcı insanların C# Object Kullanımı paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz valörına gelmemektedir.

Class seviyesinde teşhismlanan Student nesnesi kullanılarak, yeni bir Student eklendi. Mukteza hizmetlemler, Student sınıfında binalıyor.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile otomatik tamamlama davranışleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları tuzakır ve varsayılan olarak None değerini sineerir.:

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve hesabına Interface tasarversiyon. Klasör üzerinde sağ tık yapmış olup Add diye bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Report this page